Laden Evenementen

Graag nodigen wij jou als collega in het onderwijs uit voor een Speciaal Onderwijsevent op woensdagmiddag 18 maart 2020 in De Meervaart te Amsterdam. Voor de tweede keer op rij organiseren het speciaal onderwijs in Amsterdam, de beide samenwerkingsverbanden en de Gemeente Amsterdam samen dit event. Het is bedoeld voor alle collega’s in het onderwijs in Amsterdam e.o. Dit jaar is het thema: de leerling aan zet.

Wij vinden dat de leerling uitgangspunt en eigenaar moet zijn van zijn eigen leerproces. Deze visie geven we handen en voeten tijdens het event. Wat is er nodig om echt eigenaar te zijn? Wat vraagt dat van school, de leerlingen, de samenwerking met ouders en ketenpartners?

We starten om 12.15 – 13.00 uur met een heerlijke lunch, waarbij iedereen van harte welkom is. Daarna zijn er twee rondes met workshops, presentaties en bekende sprekers.

Bij de workshops komen diverse onderwerpen rondom het thema aan de orde, waaronder traumasensitief onderwijstaalvaardigheden combinerengedrag en eigenaarschapspeeddate – ontmoet de juiste partner op het gebied van motoriekde rol van executieve functies bij leren en ervaar TOS.

Aan het eind van de dag nodigen we je uit om onder het genot van een hapje en een drankje verder met elkaar het gesprek te voeren.

Aanmelden? Dat kan via deze link.

Meer informatie over het programma en de workshops, klik hier  

Gegevens

Datum:
maart 18
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
speciaalonderwijsevent.nl

Locatie

Theater De Meervaart
Meer en Vaart 300
Amsterdam, 1068LE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
020 4107777
Website:
meervaart.nl